maanantai 10. tammikuuta 2011

Slaavikielten opiskelija – tule Ruplaan!

Tykkäätkö käydä bileissä? Haluatko jatkossakin lukea Kopeekkaa? Elokuvaeksku!

Ainejärjestössä toimimalla pääset konkreettisesti vaikuttamaan siihen, että sinulla ja opiskelijatovereillasi on yhteisiä hetkiä jaettavana myös tulevaisuudessa. Ruplaan osallistuminen on sekä hauskaa että tärkeää!

Ainutlaatuinen mahdollisuus hypätä mukaan tarjoutuu keskiviikkona 2.2. jolloin Ruplalle valitaan uusi hallitus vuodelle 2011. Vaikka et pääsisi tuolloin paikalle, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua kirjoittamalla sähköpostia rupla-hallitus@helsinki.fi

Tarkemmin tehtävistä Ruplassa:

PUHEENJOHTAJA valmistelee ja kutsuu koolle hallituksen kokoukset, ylläpitää suhteita Humanisticumiin ja muihin ainejärjestöihin, on viime kädessä vastuussa toiminnasta, mutta enimmäkseen hoitelee hommia yhtenä muiden joukossa.

VARAPUHEENJOHTAJA toimii puheenjohtajan oikeana kätenä tuuraten PJ:tä tämän ollessa esteellinen. VPJ on myös viime vuosina toiminut Ruplan TILAVASTAAVANA eli tila-asioiden vastuuhenkilönä.

RAHASTONHOITAJA on järjestön kirstunvartija, joka kirjaa tulot ja menot ja laatii niiden pohjalta vuoden lopuksi tilinpäätöksen.

TAPAHTUMAVASTAAVA kantaa päävastuuta tärkeästä asiasta – Ruplan bileiden suunnittelusta ja järjestelystä. Tapahtumavastaavia on perinteisesti ollut kaksi kappaletta.

KULTTUURIVASTAAVA puolestaan järjestää ekskuja – elokuviin, teatteriin, näyttelyihin. Kulttuurivastaaviakin on yleensä kaksi ja he myös tiedottavat slaavihenkisestä kulttuuritarjonnasta pääkaupunkiseudulla.

KOPEEKAN PÄÄTOIMITTAJA, tuttavallisemmin PeeTee, toimittaa Ruplan lehteä Kopeekkaa. Hän haalii parhaansa mukaan kasaan mielenkiintoisia juttuja ja kantaa päävastuun lehden sisällöstä.

TIETOTEKNIIKKAVASTAAVA hallinnoi sähköpostilistoja ja nettisivuja. Hän toimii myös eräänlaisena viestintävastaavana.

Näiden perusvirkojen ohella Ruplan hallitukseen on yleensä pyritty myös valitsemaan OPINTOVASTAAVA joka hoitaa opiskelijoiden edunvalvontaa opintojen osalta, TYÖELÄMÄVASTAAVA jonka vastuulla on työelämäasiat ja KAHVIVASTAAVA jonka tehtävänä on järjestää silloin tällöin käytäväkahvit kerroksemme aulassa.

Mikäli et halua suoraan ottaa mitään tiettyä vastuualuetta itsellesi tai muuten
osallistut mieluummin sivustaseuraajana, hallitukseen voi myös liittyä VARAJÄSENEKSI! Yhtä lailla voit sorvata itse itsellesi sopivan vastuualueen omien kiinnostuksiesi pohjalta.

Sydämellisesti TERVETULOA mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti