maanantai 15. syyskuuta 2014

Ruplan ja Dainan FUKSIAISET 19.9.


Parahin fuksi ja rakkahin x:n vuoden opiskelija!

Koko syksyn odotetuin tapahtuma ja fuksivuoden huipentuma eli FUKSIAISET koittavat ilon päivänä perjantaina 19.9.

Koska 90-luku on niin Spice Girlsien, Backstreet Boysien ja Scooterin kuin slavistienkin armorikas vuosikymmen lukuisten slaavi- ja balttimaiden itsenäistymisineen, juhlistetaan fuksiaisia tänä vuonna ysärihengessä.

Pue siis päällesi farkut ja farkkutakki, napapaita, adidaksen verkkarit tai Spice girls -henkinen kostuumi, kreppaa hiuksesi, iske Sony Walkmaniisi aikakauteen sopivaa musiikkia ja saavu kello 16 oppiaineen aulaan aloittamaan aikamatkasi takaisin 90-luvulle iloisessa fuksiaisnosteessa. Ilta alkaa perinteisellä fuksisuunnistuksella ja päättyy 90-luvun poppia henkiviin jatkoihin Uuden ylioppilastalon 5. kerrokseen.

Asiankuuluvan asun lisäksi on lämpimästi suositeltavaa ottaa suunnistukseen mukaan virvokkeita matkalla iskevän janon sammuttamiseksi. Tämän lisäksi muistutamme myös siitä, että ankarat suunnistusrastien pitäjät saattavat höllentää pistenyörejään asianmukaisten muistamisten virkistäminä.

Vaikka varsinainen suunnistus onkin pääasiassa suunnattu tuoreille slavisteille ja baltisteille, ovat vanhemmat opiskelijat sydämellisesti tervetulleita jatkamaan iltaa Lingvalle (Uusi ylioppilastalo, 5. krs.) klo 19.30 alkaen.

Joten vielä pähkinänkuoressa:

Mitä: Ruplan ysäri-fuksiaiset
Milloin: Perjantaina 19.9 klo 16 alkaen
Missä: Metsätalon 4. kerroksen oppiaineaulassa ja illalla 19.30 alkaen Uuden ylioppilastalon 5. kerroksen Lingvassa


Iloisin ysäriterveisin

Tuutoritiimi & Rupla ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti