torstai 16. tammikuuta 2014

Kutsu Rupla ry:n vuosikokoukseen!


Hei kaikki rakkaat ruplalaiset!

Elämme jälleen jännittäviä aikoja, sillä Ruplan hallituksen 2013-2014 kausi on päättymässä. Vallanvaihdon aika tarkoittaa myös jokaisen jäsenemme mahdollisuutta lähteä mukaan hallitustoimintaan päättämään järjestömme asioista ja oppimaan, miten järjestöä pyöritetään.

Rupla ry:n kulunut vuosi ja tuleva hallitus taputellaan vuosikokouksessa maanantaina 3.2. klo 18:00 ravintola Milenkassa osoitteessa Haapaniemenkatu 3-5 00530 Helsinki. Tehtäviä löytyy niin hallituksen kokoonpanosta, kuin hallituksen ulkopuoleltakin. Hae tehtävää tai tehtäviä oheisella e-lomakkeella sunnuntaihin 2.2.2014 klo 23:59 mennessä ja tule vuosikokoukseen lunastamaan paikkasi! Paikalle saa toki saapua tehtävää hakemattakin.

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/48025/lomake.html


MITÄ: Rupla ry:n vuosikokous
MISSÄ: Ravintola Milenka, Haapaniemenkatu 3-5 00530 Helsinki
MILLOIN: Maanantaina 3.2.2014 klo 18:00


Vuosikokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
5. Esitetään vuoden 2012 tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto
6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvolliselle
7. Toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion vahvistaminen vuodelle 2013
8. Hallituksen puheenjohtajan ja muiden hallituksen jäsenten valinta
9. Tilintarkastajien ja varatilintarkastajien valinta
10. Muut esille tulevat asiat
11. Kokouksen päättäminen


Ainejärjestössä toimiminen on erinomainen tapa ottaa enemmän irti opiskeluajasta. Paitsi että se on hauskaa, se myös näyttää hyvältä CV:ssä ja opettaa tärkeitä työelämän taitoja aina kokoustekniikasta projektinhallintaan. Luottamustehtävä antaa mahdollisuuden olla luova ja kokeilla siipiään turvallisessa ympäristössä - kaiken keskiössähän on kuitenkin rento opiskelijameininki. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä juuri tämä tulee olemaan sitä "aikaisempaa kokemusta".

Rupla ry:n sääntöjen mukaan vuosikokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja sekä vähintään kolme ja korkeintaan 13 muuta jäsentä. Hallituksen ulkopuolellekin voi ryhtyä toimihenkilöksi haluamansa vastuualueen mukaan.

Puheenjohtaja on järjestön strateginen johtaja joka vetää kokoukset ja verkostoituu kentällä. Hänen tukenaan, sijaisenaan ja tutkaparinaan toimii varapuheenjohtaja. Sihteerin tehtävänä on kirjoittaa kokouspöytäkirjat ja pitää yllä jäsenrekisteriä. Taloudenhoitaja puolestaan vastaa järjestön rahaliikenteestä ja tekee kauden päätteeksi tilinpäätöksen.

Erilaisia vastuutehtäviä voi samalla hallituksen jäsenellä olla useampiakin. Tilavastaava on vastuussa järjestön tilankäytöstä ja tilavarauksista, opintovastaava toimii linkkinä oppiaineeseen ja työelämävastaava vie opiskelijat ekskursioille. Liikuntavastaava pitää porukan terveenä, kulttuurivastaava ruokkii hengentuotteilla ja tapahtumavastaava organisoi bileet. Viestintävastaava hoitaa viestiliikenteen ja Kopeekan päätoimittaja vastaa järjestölehtemme järjestämisestä luettavaksemme.

Edellä mainittujen lisäksi ainejärjestössä voi toimia myös lukuisilla muilla vastuualueilla esimerkiksi uusien fuksien, ekologian tai kansainvälisten suhteiden parissa - oman kiinnostuksen mukaan!

Lisää tietoa voi kysellä Ruplan kauden 2013-2014 hallitukselta osoitteesta rupla-hallitus@helsinki.fi tai lukea HYY:n järjestöwikistä http://hyy.helsinki.fi/wiki/index.php/Etusivu.


Tervetuloa!

Terveisin,
Patrik Saarto
Vielä vähän aikaa Ruplan pj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti