tiistai 10. syyskuuta 2013

Rupla, Daina, KouKi & Vietti esittävät: FUKSIAISET 2013!!!

Tervehdys!

Syksyn tullen yliopistolla liikkuu jälleen villejä huhuja. "Ne ovat tulleet" supistaan käytävillä ja salien hämärissä. Mietit, kuiskaileeko kaikki sinusta. Et tunne heitä, et ainakaan kaikkia.

Tosiaan, pääsykokeen ja ankaran orientoivan viikon mankeloimat fuksit ovat raivanneet tiensä vihdoin ensimmäisille luennoille. Heidän HOPS-suunnitelman tekoaan piristää kuitenkin tieto, että jokainen siihen sommiteltava kurssi on Suomen parasta opetusta.

"Seis!", joku huutaa. "Entäs euroviisut?"

Pahus! Yliopistollahan ei voi välttää euroviisuja. Ennen kuin ehdit paeta, päässäsi soi jo vähintäänkin Hard Rock Hallelujah. Tajuat äkkiä olevasi fuksi, nykyinen tai entinen. Joka tapauksessa tiedät, ettei tähän ole kuin yksi lääke: FUKSIAISET!!!

Slaavien Rupla, balttien Daina, kääntäjien KouKi sekä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkijoiden Vietti tarjoavat apunsa euroviisu-korvamatoosi perjantaina 13. syyskuuta 2013 järjestämällä jälleen kerran megalomaanisen upeat yhteisfuksiaiset!

Euroviisu-teemaiset kekkerit alkavat fuksien kokoontumisella Metsätalon neljännen kerroksen aulaan klo 16:00, mistä siirrytään juhlallisuuksien siivittämänä Senaatintorille vannomaan fuksivala itsensä Aleksanteri II:n patsaan edessä. Senaatintorilta fuksit aloittavat hurjan joukkueseikkailun läpi rastien, päättyen aina Uuden ylioppilastalon Lingvalle klo 21 mennessä. Voittajajoukkueelle tietysti luvassa mainetta ja kunniaa! Juhlavieraat ovat tervetulleita Lingvalle klo 20 alkaen.

Fuksit, alumnit, henkilökunta sekä muut fuksinmieliset, sydämellisesti tervetuloa viettämään kanssamme yhtä syksyn ehdottomista kohokohdista!

Terveisin
Rupla ry
Daina ry
KouKi ry
Vietti ry

MITÄ: Ruplan, Dainan, KouKin ja Vietin FUKSIAISET 2013
MISSÄ ja MILLOIN: Metsätalon 4. kerroksen aula klo 16:00, Lingva klo 20:00 (Mannerheimintie 5A 5. krs.)
MITÄ PÄÄLLE: Asu vapaa (euroviisut mielessä), haalarit sallittu!

FUKSIT HUOM!!! Ihan vaan vinkkinä, rastinpitäjiä kannattaa lahjoa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti