tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ruplan yhteislähtö opintotukimielenosoitukseen


Ruplalaiset, opiskelutoverit, aikalaiset!

Yhtä opiskelijan tärkeimmistä yhteiskunnan ojentamista tukipilareista, opintotukea, ollaan hallituksen kabineteissa asettamassa leikkauspöydälle opiskelijoiden hoputtamiseksi nopeammin työelämään. Uhkana on, että tuki muuttuu osittain lainaksi.

Opiskelijan arjesta vieraantuneet poliitikkomme eivät näytä ymmärtävän, että me olemme jo osittain työelämässä, ja lainapainotteinen tuki ajaisi meidät sinne yhä vahvemmin. Tämä puolestaan on suoraan pois luentosaleissa vietetystä ajasta. Näin ollen opiskeluajat eivät todellakaan lyhene, vaan päinvastoin pitenevät.

Hallitus kokoontuu torstaina 21.3. kehysriiheen, jossa asiasta tehdään ehdotuksia ja päätöksiä. Jotta opiskelijoiden ääni kuuluisi kirkkaana näinä uhkaavina aikoina, SYL ja SAMOK ovat kutsuneet kaikki osallistumaan mielenosoitukseen keskiviikkona 20.3. klo 13:00. Mielenosoitus alkaa Senaatintorilta ja huipentuu Kansalaistorilla vietettävään kansanjuhlaan.

Kantakaakseen kortensa kekoon ja näyttääkseen, että opiskelu on investointi koko yhteiskunnalle, ei vain yksilölle, Rupla järjestää yhteislähdön mielenosoitukseen Metsätalon sisäpihalta kello 12:30! Tervetuloa mukaan barrikadeille, ojentakaamme kätemme yhdessä kohti edelleen opintotuettua tulevaisuutta!

MITÄ: Ruplan yhteislähtö opintotukimielenosoitukseen
MISSÄ: Metsätalon sisäpiha
MILLOIN: ke 20.3.klo 12:30
MITÄ PÄÄLLE: asu vapaa, opiskelijahaalarit jos on

Terveisin
Rupla ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti