keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Uusi hallituksemme kokousti ensimmäisen kerran!Ruplan hallituksen kokous 1/2013
13.2.2013 klo 18 Lingva
Paikalla: Patrik Saarto, Toni Palin, Tuukka Ryyppö, Minna Toivonen, Elena Heiskanen, Eeva Kuikka, Maria Troskova, Ksenia Kondrokova, Ilona Väätäinen

1. Kokouksen avaus
Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.13
2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus
Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.
3. Esityslistan hyväksyminen
Esityslista hyväksyttiin.
4. Ilmoitusasiat
Sählyä pelataan hallintorakennuksella 20.2.13 klo 15 -16. Hinnaksi tulee 2-3e. Toivottiin mahdollisimman paljon porukkaa mukaan. Maria oli ottanut yhteyttä ainejärjestö Kosmokseen Tampereella ja ehdottanut yhteistyötä, mutta vastausta ei ollut vielä saapunut.. Slaaviseurat oli pidetty 4.2.13 vuosikokouksen jälkeen Kalliossa. Pyjamabileet pidettiin 1.2 Lingvalla. Matkaa Pietariin suunnitellaan yhteistyössä Siulan kanssa. Hallitus on kouluttautunut esimerkiksi pj-semmassa ja toiminta-avustusinfossa. Humanistispeksiin järjestettiin yhteislähtö 7.2.13.
5. Talous
Keskusteltiin taloudellisesta tilanteesta ja lanseerattiin uusi käytäntö siitä, että kaikki kuitit hyväksytään hallituksen kokouksissa. Kehotettiin myös ottamaan kaikista kuiteista kopiot varmuuden vuoksi, jotta mikään ei häviä. Ruplan rahalipas on tällä hetkellä laskettuna kaapissa.
6. Tilat
Tilankonklaavi ollut 4.2.2013. Avainlista kaipaa päivitystä, jotta uudet toimijat saavat avaimet.
7. Ekskursiot
Maria järjestää kierroksen kansallisarkistossa, jos löytyy kiinnostusta. Kotkien varjossa - näyttely on siellä esillä helmikuun loppuun saakka. Appro-liput tulevat myyntiin 5.3.13. Maria hoitaa ilmoittautumisia ja laittaa asiasta viestiä. DDT-tulossa Suomeen huhtikuussa. Ruplan kulttuurikalenteria pitäisi päivittää, jotta tiedetään mitä tapahtumia on tulossa. Tällä hetkellä on meneillään Kino Lokakuu.
8. Tuleva toiminta
Naistenpäivä -bileet pidetään 8.3. Ennen bileitä mennään luistelemaan Rautatientorin eteen kentälle. Elena varaa kentän Ruplalle. Bileet pidetään karnevaali-teemalla. Rupla menee avantouimaan Kuusijärvelle 6.3. Hinnaksi reissulle tulee n. 8.9e. Yhteislähtö on klo 15 Uuden edestä. Muistakaa ottaa opiskelijakortti mukaan. Pyydetään mukaan myös ESO:laisia. Käytäväkahvit pidetään 14.2 Metsätalolla ja samalla pidetään myös laitoksen opettajien ja opiskelijoiden yhteinen kuulumishetki. Samalla myös lanseerataan haalarimerkkikisa. Patrik ja Toni ovat menossa pj-semmaan. Rupla pitää ylimääräisen vuosikokouksen 20.2 klo 18 Memphiksessä. Slavistipäivät ovat 15.2 Tieteidentalolla. Nico Lamminparras tuli kokoukseen klo 18.45 Humanisticumin edustajana puhumaan siitä, millaisia etuja Rupla haluaisi Humanisticumin ajavan. Keskusteltiin asiasta ja ehdotettiin mm. kielibileitä, jotka Humanisticum organisoisi. Merkitään tiedoksi, että Humanisticumin vuosikokous on 15.2 ja sinne toivotaan myös Ruplan edustusta.
9. Muut esille tulevat asiat
Muita esille tulevia asioita ei ollut.
10. Seuraava kokous
Seuraava kokous on 28.2 klo 18 Memphiksessä.
11. Kokouksen päättäminen
Kokous päätettiin klo 19.40.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti