tiistai 25. syyskuuta 2012

Ruplan hallituksen VII kokous


Hallituksen kokous 20.09.2012

Rupla ry.
Mannerheimintie 5A
00100 HELSINKI
Rupla ry:n hallituksen kokous VII/2012
Lingva, Humanistiklusteri, Uusi ylioppilastalo
torstaina 20.9.2012

Esityslista
1.    Kokouksen avaus

2.    Laillisuus ja päätösvaltaisuus

3.    Esityslistan hyväksyminen

4.    Ilmoitusasiat

5.    Kulttuuritoiminta

6.    Tilat

7.    Yhteistyö

8.    Tuleva toiminta

9.    Muut esille tuotavat asiat

10. Seuraava kokous

11. Kokouksen päättäminen

Läsnäolijat: 
Elena Heiskanen (pj.), Emilia Aalto, Jukka Timonen, Lauri Salmela, Toni Stenström, Minna Toivonen, Satu Rautiainen, Patrik Saarto, Toni Palin, Ida Buure, Uljana Boikova, Sanni Noronkoski.

1.    Kokouksen avaus
Rupla ry:n hallituksen puheenjohtaja Elena Heiskanen avasi kokouksen kello 18.02.
2.    Laillisuus ja päätösvaltaisuus
Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.
3.    Esityslistan hyväksyminen
Puheenjohtaja Elena Heiskasen laatima esityslista hyväksyttiin muutoksetta.
4.    Ilmoitusasiat
Rupla ry:n aiempi kokous käytiin 20. elokuuta 2012. Puheenjohtaja on keskustellut 22.8 tutoreiden kanssa orientoivan viikon ohjelmasta. Ruplan matka-avustuslomaketta on täytetty 23.8 ja jäsenrekisterin helpottamiseksi kaavailtua e-lomaketta on suunniteltu yhdessä 28.8.
Rupla palaveerasi tutoreidensa kanssa 29.8 ja esittäytyi uusille opiskelijoille 30.8. Uusien ilta järjestettiin 31.8 ja Rupla oli mukana yliopiston avajaisissa 3.9. Fuksiaiskokous käytiin 10.9 ja Rupla järjesti shakki-illan jäsenistölleen 13.9. Varsinaiset fuksiaiset järjestettiin 14.9 ja Ruplan tilavastaava edusti järjestöä 19.9 Humanisticumilla. Uusi Kopeekka-lehti ilmestyi myös fuksiviikon aikana.
5.    Kulttuuritoiminta
Ruplan on tarkoitus lähteä Venäjän kulttuurikeskukseen katsomaan Venäjä-aiheista dokumenttia 24.9. Ruplan palloseura RuPS järjestää seuraavat treeninsä keskiviikkona 26.9 Kaisaniemessä klo 18. Ruplan hallitus suosittelee myös osanottoa Rakkautta ja Anarkiaa-festivaaleille lauantaina 22.9 klo 21.15.
6.    Tilat
Ainejärjestöt ovat saaneet kiitosta tilojen siisteydestä fuksiviikon jäljiltä. Todettiin, että Ruplan on tarkistettava kaappinsa turhan tavaran kannalta. Ohjelmien yhteyteen kaavailtiin myös tarkempaa kuluvalvontaa, ja kiertävää ”baarimikon” pestiä ehdotettiin. Posti HY:n tiloissa tulisi tarkastaa vähintään 2 viikon välein, ja todettiin, että ainakin varapuheenjohtajalla tulisi olla myös avain Ruplan tiloihin.
7.    Yhteistyö
Rupla on tehnyt yhteistyötä ainejärjestö Vietin, Dainan ja Koukin kanssa fuksiaisten yhteydessä. Yhdistyksen jäsen Maria Troskova on selvittänyt yhteistyötä Turun yliopiston ainejärjestö Slavan kanssa, ja kokouksessa ehdotettiin tapahtuman järjestämistä Slavan marraskuisen Helsingin-vierailun yhteyteen. Tapahtumaa ehdotetaan järjestettäväksi Iidan saunatiloissa kahvituksen, musiikin ja juomapelien merkeissä.
8.    Tuleva toiminta
Seuraava Zakuska-ilta on päätetty järjestää Illuusiolla torstaina 4.10 Gruusia-teemalla. Keittiövaraus on järjestetty. Palloseura RuPSin seuraavat treenit pidetään keskiviikkona 26.9 Kaisaniemessä klo 18. Jalkapallon lisäksi RuPSin toimintaan esitettiin sisällytettävän salibandya, Ruplan sponsoroidessa osan salivuokran kuluista. Ruplan kirjamyynti ja kahvitus päätettiin järjestää 2.10 klo 14 eteenpäin, ja seuraavat slaaviseurat seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen.
9.    Muut esille tuotavat asiat
Tietyt Ruplan jäsenet haluavat ns. ”ikijäsenyyden” järjestössä – puheenjohtaja tiedustelee asiaa.  Ruplan uuden ilmoitustaulun askartelemista ehdotettiin.
Rupla päätti olla hankkimatta Humanisticumin laulukirjaa. Uusien haalareiden hankintaa varten luotiin fuksityöryhmä, jota vetävät Ida Buure, Uljana Boikova ja Toni Stenström. Samalla hallituksen uusiksi varajäseniksi valittiin Lauri Salmela, Toni Palin, Toni Stenström, Ida Buure, Uljana Boikova ja Satu Rautiainen.
10. Seuraava kokous
Seuraavan kokouksen ajankohdaksi päätettiin tiistai 2.10.2012.
11. Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja Elena Heiskanen päätti kokouksen klo 19.01.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti